Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 15/09/2018
16:00 - 19:30

Locatie
Kantine ATV Utrecht Zuid

Categorieën Geen Categorieën


Beste ATV-kinderen (en ouders),

Op zaterdag 15 september willen we gaan oogsten en koken met kinderen. We doen om 16.00 uur eerst een rondje langs de tuinen van de kinderen die meedoen. Daar oogsten we de groenten, het fruit en de kruiden die we nodig hebben voor een heerlijke maaltijd. Daarna gaan we naar de kantine en gaan we wassen, snijden, koken en bakken. Ook dekken we de tafels zo mooi mogelijk en als er tijd overblijft, maken we menukaartjes. Jullie ouder(s) blijven erbij om mee te genieten (en te helpen). We denken dat we rond 19.30 uur klaar zijn met eten en natuurlijk… de afwas :).

Je kunt je tot en met donderdag  13 september met je ouder(s) opgeven via de mail van Simone en Lottie. Schrijf in de mail duidelijk op met hoeveel kinderen en volwassenen je komt én, heel belangrijk, wát we kunnen oogsten in jouw tuin én wat we daarmee klaar kunnen maken. Dat kan een voorgerecht, een hoofdgerecht of een nagerecht zijn. Simone en Lottie stemmen dat verder met jullie (ouders) af. Zo bedenken we samen van te voren een menu.

Alle dingen die nodig zijn voor het recept en die je niet kunt oogsten in de tuin, neem je samen met je ouders mee. Denk aan meel, pasta, rijst, boter, melk, ijs, yoghurt, zout, peper, etc… Zo delen we met z’n allen de kosten.

We zien jullie graag op 15 september!

Groeten,
Lottie en Simone
lottiepeerdeman@yahoo.com
simonepaauw@gmail.com