Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 01/07/2017
17:00 - 21:00

Locatie
ATV Utrecht Zuid

Categorieën Geen Categorieën


Beste tuinleden,

Ook dit jaar willen we weer een ‘midsummer-night-BBQ’ organiseren. Dit jaar vindt de BBQ plaats op zaterdag 1 juli vanaf 17.00 uur bij de kantine. Net als in voorgaande jaren in ‘Amerikaanse stijl’, wat wil zeggen:

– wie komt, brengt zelf een deel van het eten mee

– we maken er samen een groot buffet van

– en eten alles samen op

– de bar in de kantine is open voor het kopen van drankjes.

Organisatie

Het is handig als er een beetje afstemming is, bijv. dat de vegetariërs een groepje vormen en onderling afspraken maken, dat de halal-eters een groepje vormen en onderling afspraken maken over de inkoop, en dat ook de overige eters een of meerdere groepen vormen en onderling afstemmen. Ook voor de deelnemers met kinderen is het handig een groepje te vormen en onderling wat af te stemmen. Als je zelf geen groepje kunt vinden: meld je aan, dan brengen we je in contact met anderen.

Daarnaast is het handig dat we een beeld krijgen van hoeveel mensen er in totaal gaan deelnemen, en wie een BBQ meeneemt. Eveneens is het voor de algemene coördinatie handig om te weten wie bijv. brood mee gaat nemen, sla, aperitief-hapjes, een toetje, enz.

Aanmelden

We willen graag weten wie er komt, met welke groep je gaat afstemmen, en wat je wilt meebrengen. Je kunt je daarvoor aanmelden via ‘evenementen@atvutrechtzuid.nl’.  Graag aanmelden vóór 25 juni 2017. De afgelopen jaren was het bijzonder gezellig en druk bezocht, dus meld je ook dit jaar weer aan! We kijken er naar uit!

Namens de evenementengroep,
Inge