Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 28/11/2023
20:00 - 22:00

Locatie
Kantine ATV Utrecht Zuid

Categorieën Geen Categorieën


Wat je mooi vindt, is natuurlijk persoonlijk. Wat je in een tuin graag ziet, hangt daarnaast ook af, van wat je graag terug vindt in de tuin. De één wil in een tuin tot rust komen, de ander zoekt er juist levendigheid. 

Toch kunnen we stellen, dat een tuin bevredigend voor het oog is, als er sprake is van een zekere harmonie. Tijdens deze lezing hoort u, welke aspecten daarin een rol spelen, zoals kleur, vorm, herhaling, stijl, opbouw en functies van beplanting. 

Martje geeft daarbij handige tips and tricks voor zowel  nieuw te ontwerpen als bestaande borders om in uw eigen tuin mee aan de slag te gaan. Zij illustreert haar verhaal met veel foto’s van De Tuinen in Demen. 

Martje van den Bosch studeerde filosofie en was jarenlang docent aan onder andere Avans Hogeschool. Sinds 2006 is zij fulltime met tuinen bezig: zij schrijft er over, ontwerpt voor anderen en zij werkt in de Tuinen in Demen, die zij met haar man heeft ontworpen en aangelegd.(www.detuinenindemen.nl

Locatie:Amateur tuindersvereniging Utrecht-Zuid (Lunetten)Liesbosweg 15, 3524 WZ Utrecht   navigatie: Olympus, straat helemaal uitrijden, fietspad oversteken, hek door 

De lezing is gratis voor leden Groei en Bloei en voor de leden van ATV-Zuid. Andere gasten 2 euro entree. 

In de pauze is er gelegenheid om bijzondere bloembollen te kopen.

Graag aanmelden via utrecht.groei.nl