Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 27/01/2018
09:00 - 14:00

Locatie
ATV Utrecht Zuid

Categorieën Geen Categorieën


Knotochtenden

Op zaterdag 27 januari en zaterdag 10 februari 2018 zijn de knotochtenden. We hebben meerdere knotwilgen op het park staan. Een knotwilg kan wel 100 jaar oud worden, mits je ze goed onderhoudt. Door de wilgen te knotten, zorgen we dat de takken niet te zwaar worden en afbreken. De afgezaagde takken gebruiken we later voor werkzaamheden op het park, zoals voor de takkenril op de wal en voor het vlechten van hekwerken.

Wil je ook meedoen? Geef je op bij de Tuincommissie (tuin@www.atvutrechtzuid.nl). Het is elke keer weer een gezellige ochtend! Je leert over knotten en je leert andere tuinders beter kennen. Tussen 9 uur en half 10 verzamelen met een kopje koffie. Om half 10 naar buiten en verdeling van het werk.  We sluiten af met iets lekkers om 14.00 uur. Er zijn ongeveer 10 mensen nodig. Wij zorgen voor gereedschap. Als je wilt, kun je ook een eigen zaag of snoeischaar meenemen. Zorg voor stevige schoenen, handschoenen en een muts.

Bij belangstelling, stuur een berichtje naar tuin@www.atvutrechtzuid.nl of persoonlijk bij Hans of Anne met vermelding van de datumkeuze. We zien jullie graag!

Groet,
Anne en Hans